Ik ben Sophie, een positieve, lieve en hooggevoelige kindercoach.

Van jongs af aan heb ik geweten dat ik met kinderen wil gaan werken, en dit doe ik dus al een tijd met veel plezier! Ik ben begonnen met het werken op het kinderdagverblijf en de bso. Al snel had ik behoefte aan meer uitdaging en heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan om de functie van assistent leidinggevende en pedagogisch coach te kunnen uitvoeren.

Nadat ik erachter kwam dat ik hoogsensitief ben, viel er veel op zijn plaats. Vrij snel had ik het idee dat ik daar iets mee wilde gaan doen. Ik heb mijn kennis en ervaring samengevoegd met een opleiding kindercoach hsp (hoogsensitief persoon) en ben daarmee mijn eigen praktijk gestart.

Ik vind het belangrijk en erg leuk om me voortdurend te blijven professionaliseren. De volgende opleidingen, studies en cursussen heb ik gevolgd:

Opvoedcoach (Civas)
Sensikids opvoedcoaching
Kindercoach HSP (Sonnevelt opleidingen)
HBO Kindercoaching (Atma Instituut)
Pedagogisch medewerker
PABO
Pedagogisch coach en pedagogiek
Leiderschap en coaching